Vysokozdvižným vozíkom poškodil auto, nález granátov

03.05.2006 Celý región

Vysokozdvižným vozíkom poškodil auto\r\nBardejovskí policajti skráteného vyšetrovania vyšetrujú prípad poškodzovania cudzej veci, ktorý sa stal včera popoludní...
Vysokozdvižným vozíkom poškodil auto
Bardejovskí policajti skráteného vyšetrovania vyšetrujú prípad poškodzovania cudzej veci, ktorý sa stal včera popoludní v areáli jednej bardejovskej firmy.

29-ročný muž z Fričkoviec, okr. Bardejov pri jazde s vysokozdvižným vozíkom zachytil vidlicou prednú časť prichádzajúceho osobného auta Citroen C15D s bardejovským evidenčným číslom. Majiteľ Citroenu má spôsobenú škodu vo výške 30 000, - Sk. V lese sa našla munícia z II sv. Vojny:Prešovský policajný pyrotechnik včera zneškodnil muníciu z obdobia II. sv. Vojny, ktorú v lesnom poraste v katastri vojenského obvodu Valaškovce, okr. Humenné našlipracovníci ťažby dreva. Pyrotechnik na mieste zistil, že ide o delostrelecký granát z obdobia II. sv. vojny. Po zabezpečení miesta, granát na mieste zneškodnil. Pri obhliadke miesta nálezu bol nájdený aj druhý delostrelecký granát, tiež z obdobia II. sv. vojny. Aj tento pyrotechnik zneškodnil na mieste.
 

Vyberte región

mark